Podcast maken

Podcasts worden steeds meer gebruikt voor professionele doeleinden. Toch kiezen podcastluisteraars eerder voor podcasts ter ontspanning (67%) en om geamuseerd te worden (56%). Wij maken met onze podcastproducties woordvoerders, aangekaarte thema’s en marketinguitingen persoonlijker.

EVA ROOKMAKER is een initiatief van Eva Rookmaker. Haar podcastcarrière begon als radio DJ, radio conceptontwikkelaar en redactielid. Zo heeft ze onder andere radio gemaakt bij FunX, MegastadFM, Exxact en demo’s bij Radio 538 en SLAM FM.

Met ruim 17 jaar ervaring heeft zij verschillende radioprogramma’s gemaakt, maar daarmee moest ze altijd een commerciële invalshoek inschieten om aansluiting te vinden bij de zender voor het grote publiek. Dat moest toch ook anders kunnen? Daar begon haar visie. Met het maken van podcasts vond Eva de uitkomst voor het creëren van oprechte programma’s, voor en door de maatschappij.

MISSIE

marketing oprechter inzetten door het persoonlijker te maken.

Met haar kennis en liefde voor de maatschappij en media, tilt ze podcasts naar een ander niveau. Ze bedenkt duurzame podcastconcepten die raken, verbinden en langdurig inzetbaar zijn.

Afhankelijk van de podcaststrategie wordt er een passend team opgesteld van ervaren professionals voor een op maat gemaakte podcast met maar één doel: geloofwaardigheid! Naast de inhoud vindt EVA ROOKMAKER de uitstraling ook heel belangrijk. Samen met het visuele team zorgen we voor een zeer professionele en sympathieke uitstraling van de podcast.

We gaan voor verbinding zodat de luisteraars – ongeacht welke uitingen er gemaakt worden – verbonden blijven. Dit creëert een podcast met een echte identiteit.

Ons team voert de gehele podcast van a tot z uit vanuit een vaste – en een pop-up podcaststudio. Dit bestaat uit diverse onderdelen:

CONCEPTONTWIKKELINGEN

OPNAME, REGIE EN REDACTIE

GELUIDSVORMGEVING EN MONTAGE

FOTO- EN VIDEOGRAFIE

OFF- EN ONLINE MARKETINGUITINGEN

JOURNALISTIEKE OPBOUW

VERSPREIDING EN DISTRIBUTIE

HOST EN VOICE-OVER 

PODCAST MAKEN
Vul ons formulier in en wij nemen contact met je op.