PORTABLE PROFILE

Met Portable Profile laat je zien wie je bent. Wie je écht bent. Dus niet alleen met oog voor jouw prestaties, maar ook je waarden, competenties en levenservaring. Professioneel én persoonlijk. Zo leg jij waardevolle verbinding met de wereld om je heen.

In een wereld die zich meer en meer online afspeelt, worden onze contacten vluchtiger. Écht oog hebben voor elkaar, is daardoor soms lastig. Met Portable Profile wil EVA ROOKMAKER daar verandering in brengen. Het is dé manier om jezelf voor te stellen, met aandacht voor wie jij bent. Met Portable Profile verbind je jouw persoonlijkheid en professionaliteit.

Ken je dat gevoel, dat je in een vergadering zit met mensen maar eigenlijk totaal niet weet wie je voor je hebt? Dat het wat ongemakkelijk voelt met een collega uit je team, omdat je niet weet waar je het samen over moet hebben? Door Portable Profiles te delen, leer je elkaar direct kennen. Je weet wat iemand beweegt, wat iemand heeft meegemaakt en waar iemand plezier in heeft. En ongetwijfeld vinden jullie raakvlakken!

Hoe kun je elkaar goed leren kennen, als je maar kort de tijd hebt? Steeds vaker hebben we het te druk, met onze fulltime banen, gezinnen, onze telefoons en sociale media. Toch zien we ook steeds meer de waarde van écht verbinding maken met elkaar, juist doordat dat minder gebeurt.

Met ‘echt verbinding maken’ bedoelen we: verbinding met oog voor elkaar als mens. Dus niet alleen voor jouw werk- en studieprestaties. Maar ook voor jouw waarden, interesses en persoonlijke ontwikkelingsdoelen. Voor bezigheden die jouw hart sneller doen kloppen. Met Portable Profile kun je dat op een mooie en doeltreffende manier laten zien.

 

Een digitale versie van jezelf. Die je altijd bij je hebt en met iedereen kan delen. Of dat nu met nieuwe collega’s is, kennissen of bij een sollicitatie. Het is je cv, je visitekaartje en Personal Brand inéén.

Met Portable Profile laat je in één minuut zien wie je bent. Het is een digitaal profiel, met daarin:

Kosten Portable Profile €605

Dit is een voorbeeld van hoe jouw Portable Profile er uit kan zien. Het Portable Profile voorbeeld van Eva bevat veel persoonlijke informatie en elementen, echter is dit geen vereiste of verplichting. Je bent vrij om het in te vullen op de manier hoe jij het wilt en waar jij je prettig bij voelt. 

Waar kun je Portable Profile voor gebruiken?
Portable Profile werkt prachtig als cv, maar je kunt het op zo veel meer manieren inzetten. Je kunt het laten zien aan iedereen met wie je een connectie wil maken. Of dat nu collega’s zijn in een Teams-meeting, nieuwe kennissen, deelnemers aan een cursus die je volgt, of zelfs je date. Waar je het precies voor wil gebruiken, is aan jou.

Alle professionele foto’s, afzonderlijke pagina’s en de teksten van je Portable Profile, ontvang je ook los. Zo kun je die gebruiken voor je LinkedIn, je website en meer.

Wij nemen graag contact met je op voor een introductiegesprek.

CONTACT

Volg Eva in haar beweging

Stuur een bericht