WIE ZIT ERACHTER

Laten we het persoonlijk maken met de spellenserie “WIE ZIT ERACHTER’, een informatief communicatiespel gericht op persoonlijke ontwikkeling en persoonlijkheid.  In elk deel van de serie wordt een andere categorie afgeschermd. Het is ook mogelijk meerdere delen achter elkaar te spelen. Voor je ligt deel 1, waarin je jouw carrière afschermt.

In dit spel leer je, op een andere manier dan je gewend bent, de verbinding aan te gaan met mensen. Het geeft spelenderwijs inzicht in wat je persoonlijke waarde is, door je persoonlijkheid voorop te stellen en niet eerst te kijken naar zaken als je doorgelopen carrière.

In dit boek start ik ter kennismaking met het beantwoorden van de vragen uit het spel. Laat je hierdoor gerust inspireren bij het spelen van ‘WIE ZIT ERACHTER’. Ik wens je een inspirerende ontdekkingstocht toe.

– EVA ROOKMAKER

Ter kennismaking en inspiratie, neem ik je voorafgaand aan het spel mee in mijn antwoorden op de vragen in dit spel. Zo lees je hoe ik me door mijn leven liet inspireren tot het ontwikkelen van ‘WIE ZIT ERACHTER’. 

Klik op onderstaande foto

Klik op onderstaande foto

Klik op onderstaande foto

Bedankt voor het spelen van het spel ‘WIE ZIT ERACHTER’. Als het goed is, ben je meer te weten gekomen over jouw medespelers. Maar hopelijk ben je ook tot inzichten gekomen over jezelf.

Ik hoop je te hebben geïnspireerd op een andere manier naar de wereld te kijken, zodat je jezelf en de mensen om je heen ook vanuit een persoonlijk perspectief leert waarderen.

Tot de volgende ronde!

– EVA ROOKMAKER

5/5