EVA ROOKMAKER

ONTDEK MEER OVER DE VISIE VAN EVA ROOKMAKER EN DE WAARDE VAN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Eva heeft van jongs af aan met een andere blik naar de wereld gekeken. Ondanks dat zij door velen niet begrepen werd, heeft Eva op eigen kracht haar denkwijze verder uitgewerkt. Via een unieke weg is zij gekomen tot een visie waarin de waarde van unieke persoonlijkheden en persoonlijke ontwikkeling de weg naar succes bepaalt. Succes in de huidige maatschappij – vaak gevormd door status, macht en geld – wordt verrijkt met persoonlijke ontwikkeling.

Het huidige waardesysteem is over de tijd heen nauwelijks aangepast. Dit terwijl het individuen neigt te generaliseren en uitgaat van een gouden standaard waardoor het huidige waardesysteem niet voldoende voor ons inzetbaar is. Persoonlijke doelstellingen worden misplaatst in een algemene meting waardoor de kracht van eigen persoonlijke ontwikkeling teniet gedaan wordt.

EIGENAAR – EVA ROOKMAKER

Eva heeft persoonlijk ervaren hoe het huidige waardesysteem een blokkade kan vormen om gezien, geaccepteerd en gewaardeerd te worden. In plaats van zichzelf hiertegen te verzetten, is Eva een zoektocht gestart naar het creëren van waarde buiten het huidig overheersende waardesysteem om. Eva heeft een vernieuwende blik gecreëerd die toepasbaar is op ieder individu binnen deze samenleving.

Echter, om een omschakeling te kunnen maken in het huidige waardesysteem zijn vele stappen nodig. Hiervoor zet Eva een beweging in gang, startend met het bieden van inzicht en een vertaling naar de praktijk.

Via haar podcast “De weg naar succes” brengt Eva haar blik tot leven door op haar visie te reflecteren samen met haar gasten. Om de waarde van persoonlijke ontwikkeling in de praktijk te brengen, richt Eva verschillende projecten op om slagkansen te vergroten binnen de samenleving. De eerste en geslaagde editie van de Barter Netwerkborrel is hier een mooi voorbeeld van.

Eva staat voor de waarde van persoonlijke ontwikkeling. Wat die waarde van persoonlijke ontwikkeling volgens Eva is? Een basiswaarde in het leven die momenteel slechts ingezet wordt als een toegevoegde waarde in plaats van een leidraad naar persoonlijk succes.

Persoonlijke bijdrage

Draag bij aan de projecten van Eva Rookmaker en werk mee aan het verspreiden van de waarde van persoonlijke ontwikkeling. Je kunt op 3 manieren bijdragen: geld, middelen of met je persoonlijke waarden.

CONTACT

Volg Eva in haar beweging

Stuur een bericht